Gram |
200g, 30g |
---|
“Couscous, grov 800 g” er lagt i kurven. Se kurv
Galangarod, knust
kr.10,00 – kr.30,00
Galangaroden er i familie med ingefæren, men slet ikke så kendt. Den blev ellers flittigt brugt i Europa i middelalderen, men er siden gået i glemmebogen. Nu bruges den primært i det asiatiske køkken, hvor dens parfumerede smag klæder hvidløg, citrongræs, chili, lime, koriander og salte saucer som soja og fiskesauce.
Varenummer (SKU):
106
Kategori: Specialiteter
Yderligere information
Shipping & Delivery
Relaterede varer
Natriumbicarbonat (natron) E500
kr.10,00 – kr.20,00
Antiklumpningsmiddel E551
kr.10,00 – kr.20,00
Grønne flækærter 800 g
kr.20,00
Ingredienser: Grønne flækærter
Brug: Har du nogensinde lavet en lækker flækærtehummus. Det smager super godt og det passer perfekt til denne tid hvor vi skal spise mindre kød bat begynde at lave mere plantebaseret mad. Her fungerer flækærter godt da de har masser af protein. Til din hummus kan du også ligeså godt bruge gule flækærter. Det er smag og behag.
For at være ærlig blev vi meget inspireret af Claus Meyers flækærtehummus.
Nedenfor er de ingredienser du kan bruge. Vi har tilføjet gurkemeje for at give det en lækker farve og fordi gurkemeje er super sundt.
grønne eller gule flækærter
hvidløg
solsikkekerner
rapsolie
salt
sort peber
æbleeddike
citronsaft
Ammoniumcarbonat (Hjortetaksalt) E503
kr.10,00 – kr.20,00