Næringsindhold pr. 100 gram
Energi: 1460 KJ / 350 KCAL
Fedt: 2 g
– heraf mættede fedtsyrer 0,43 g
Kulhydrater: 62 g
– heraf sukkerarter 1 g
Kostfibre: 2,5 g
Protein: 12 g
Salt 0,02 g
kr.20,00
Ingredienser: Bulgur
Bulgur er dampet, tørret og knækket durumhvede. Det er specielt populært i det mellemøstlige køkken.
Bulgur smager lækkert og kan bruges i stedet for ris eller kartofler. Bulgur har et højere indhold af kostfibre og har også en del protein. Så er bulgur er et mere mættende alternativ til ris. Bulgur har en mild smag, så det er krydderierne du bruger til som giver den gode smag.
Vi bruger specielt bulgur til salater og det går så godt sammen med hvidløg og paprika.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi: 1460 KJ / 350 KCAL
Fedt: 2 g
– heraf mættede fedtsyrer 0,43 g
Kulhydrater: 62 g
– heraf sukkerarter 1 g
Kostfibre: 2,5 g
Protein: 12 g
Salt 0,02 g
Gram |
800g |
---|