Oprindelsesland: Vietnam
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): | |
Energi | 2592 kJ / 619 kcal |
Fedt | 48,0 g |
– heraf mættede fedtsyrer | 9,4 g |
Kulhydrat | 30,0 g |
– heraf sukkerarter | 0,0 g |
Kostfibre | 3,3 g |
Protein | 17,0 g |
Salt | 1,1 g |
kr.25,00 – kr.72,00
Ingredienser: CASHEWNØDDER, Olie (palme, solsikke), salt.
Cashewnødder – Ristede og Saltede er gode som et lækkert drys i salaten, som sprødt drys i asiatiske retter eller en delikat snack.
Kan indeholde spor af jordnødder, gluten og andre nødder.
Brug: Man kan bruge cashewnødder til så uendelig mange ting. Brug det i gryderetter, snacks, eller du kan lave en cashew cream cheese, som smager helt fantastisk og tilmed er nemt at lave. Find din inspirationsopskrift på nettet.
Cashew nødder kommer oprindeligt fra Brasilien, men bliver idag produceret på flere kontinenter hovedsageligt Afrika, som har de bedste kvaliteter af cashewnødder. Idag bliver cashewnødder i stor stil købt fra Vietnam, som derfra eksporterer nødderne videre til markedet.
Cashew kommer fra det portugesiske ord “caju” som betyder “nødden der producerer sig selv”.
Oprindelsesland: Vietnam
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): | |
Energi | 2592 kJ / 619 kcal |
Fedt | 48,0 g |
– heraf mættede fedtsyrer | 9,4 g |
Kulhydrat | 30,0 g |
– heraf sukkerarter | 0,0 g |
Kostfibre | 3,3 g |
Protein | 17,0 g |
Salt | 1,1 g |
Gram |
300g, 700g, 200g |
---|